RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

​Ватажок ДНР, що втік у Росію, розкрив сценарій повалення Путіна

Колишній ватажок бойовиків самопроголошеної ДНР Ігор Стрєлков (Гиркин), який нині знаходиться в Росії, розповів, за яким сценарієм в РФ може відбутися повалення Володимира Путіна.

«Зараз ми знаходимося ще тільки на початку шляху: для підготовки до перевороту необхідно:

1) довести ситуацію до піку всебічного кризи і не дати створити умови та інструменти для її нормалізації (це здійснюється успішно, чим Путін сприяє максимально ефективно - зберігаючи своїх "майбутніх гробарів" біля найважливіших важелів влади).

2) попередньо "десакралізувати" влада цілком і її головного носія - в першу чергу. Це робиться через ЗМІ ("Ехо" трудиться, не покладаючи язика") і інтернет. Благо, приводів для знущання над нескінченними ідіотськими прорахунками влади – достатньо», - написав Стрєлков на своїй сторінці «Вконтакте».

«Зараз "5-а колона" вирішує зазначені завдання. Коли з ними буде закінчено - перейде до наступного етапу - керованої дестабілізації обстановки», - додав він.

За словами екс-ватажка бойовиків ДНР є певна компанія людей з близького оточення Путіна, яка готується перехопити владу.

"5-а колона" має своїх власних "знакових людей" (на їх мові це називається "фронтменами"). І, звичайно ж, це зовсім не Навальний "з товаришами" (які по суті є лише деталями декору фасаду). Претендувати на перехоплення влади буде угруповання, у яке (умовно) входять Чубайс, В. Шувалов (реальний керівник уряду Медведєва), Кудрін, Греф і багато інших. За якими, в свою чергу стоять олігархи "сім'ї" і, що набагато серйозніше - той самий "Захід", з яким Путін "типу бореться". (вірніше - "симулює" боротьбу», - написав Стрєлков, додавши, що, ймовірно, до цього угруповання належить також «сірий кардинал» Путіна на Донбасі – Владислав Сурков.

Як повідомляв «Апостроф», раніше Стрєлков озвучив несподівану дату можливого розвалу Росії.