RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Допінг-скандал з Росією: путінці в люті від призову усунути спортсменів РФ від Олімпіади

Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) після доповіді про підміну співробітниками ФСБ допінг-проб російських спортсменів закликало спортивне співтовариство заборонити спортсменам з РФ брати участь у всіх міжнародних змаганнях, включаючи Олімпійські ігри в Ріо, поки в Росії не відбудеться зміни антидопінгової "культури".

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на Twitter представника організації Бена Ніколса.

Ця новина викликала шквал обурення у мандрівників політики президента РФ Володимира Путіна, які залишили відповідні коментарі на російському сайті.

"брехлива організація, куплена сша спеціально проводить антиросійську компанію щоб відвести погляд про масове застосування допінгу на заході!це довела чергова серія фільмів про доп інг", "Краще б і правда заборонили їхати на Олімпіаду, все одно при такому відношенні правильного суддівства до нашим спортсменам не буде. Перетворили спорт в політичні ігри!!! Що за позиція, хочу приїде країна на ігри, хочу не приїде. Коли вже піндоси перестануть чинити вплив на весь світ", "Скільки вже можна плазувати перед WADA та іншими маріонетковими організаціями, в яких сидять відверті американські маріонетки і штампують "викривальні" дослідження, не підтверджені фактами. Давно пора відверто заявити , хто вони є і під чиїм контролем знаходяться", - сердяться російські користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", у соцмережах почали складати вірші з приводу заяви WADA, що під час Олімпійських ігор в Сочі співробітники ФСБ підмінили допінг-проби російських спортсменів.