RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Народний артист Росії придумав, як роздратувати Путіна

У зв'язку з агресією Росії проти України цю країну потрібно позбавити права на проведення Чемпіонату світу з футболу в 2018 році.

Таку думку висловив народний артист РФ, член партії ПАРНАС Володимир Назаров в коментарі виданню Гордон.

"Думаю, РФ повинні позбавити права проведення ЧС 2018. Чемпіонат не може проводити агресор, який в 21 столітті зробив найбільший злочин проти людяності – захоплення чужих земель, війну і вбивство громадян України і Євросоюзу. Згадайте Олімпійські ігри в німецькому Мюнхені в 1936 році. Задовільняли агресора, і все закінчилося масштабною війною. Те ж саме і зараз. По рилу потрібно бити і сильно. Якби свого часу Україну та Грузію прийняли в НАТО, не було б ніяких воєн – Росія не полізла б до цих країн", – сказав Назаров.

За його словами, антидопінговий скандал може послужити приводом для позбавлення Росії права на проведення ЧС-2018.

"Чи розсердиться Путін, якщо у Росії відберуть чемпіонат світу? Та хрін з ним, нехай сердиться. Антидопінговий скандал може стати лише приводом для цього. Я – прихильник радикальних заходів і вважаю, що потрібно карати агресора. Та й який до чорта в РФ футбол? Якщо не розвивати дитячо-юнацькі школи, то ніякого футболу в Росії так ніколи і не буде. Те ж стосується і України", – підкреслив Назаров.

У той же час, він зазначив, що проведення ЧС-2018 у Росії пов'язано з особистими амбіціями президента країни Володимира Путіна.

"Чемпіонат світу з футболу є таким же поганим і амбітним проектом Путіна, як і Олімпійські ігри. Не можна в злиденній країні, де люди не можуть прожити від пенсії до пенсії, дозволяти собі таку розкіш. Я впевнений, що на будівництві об'єктів до ЧС буде вкрадена половина грошей. У свою чергу Путін, провівши чемпіонат, розраховує прорвати блокаду Росії", – сказав Назаров.

Як повідомляв "Апостроф", раніше навколо російських спортсменів розгорівся гучний допінговий скандал, внаслідок якого РФ можуть відсторонити від участі в Олімпіаді.