RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Росії скандал навколо вбивства співробітника пропагандистського телеканалу

У Росії розгорається скандал навколо вбивства оператора каналу "Росія 1" Андрія Назаренка.

Про особу вбитого повідомляє ТАСС з посиланням на власні джерела.

"Порушено кримінальну справу за фактом виявлення тіла 43-річного жителя столиці за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 105 КК РФ (вбивство)", — йдеться в повідомленні слідчого управління СКР по Москві, опублікованому на сайті відомства.
У слідчому управлінні додали, що в даний час призначено судово-медична експертиза, встановлюються мотиви та обставини злочину.

Тіло 43-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями було виявлено днем раніше в квартирі на Великій Філевської вулиці. Вбивство імовірно відбулося 19 липня.

Як повідомляє "Московський комсомолець", причиною смерті стали шість кульових поранень. Рідні загиблого повідомили, що явних приводів для вбивства не було: покійний ні з ким не конфліктував і не отримував жодних загроз.

Свою думку на цей рахунок росіяни активно висловлюють на сайті російського видання Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", вчора офіційний представник МЗС Росії Марії Захарової у зв'язку із загибеллю журналіста Павла Шеремета назвала Україну "братською могилою журналістів". На це відреагував популярний блогер Рустем Адагамов навівши статистику загибелі журналістів у двох країнах за останні роки.