RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Савченко розбурхала путінців резонансною заявою про президентство в Україні

Заява народного депутата України Надії Савченко про її наміри йти в президенти збурила прихильників політики глави РФ Володимира Путіна.

Коментарі путінців розміщені на сайтах "РИА Новости" та Lenta.ru.

"Є всі ознаки шизофренії", "У нас їй якийсь укол зробили правильний", "Штормить Надюху..... Видно що то їй в Ростовському СІЗО вкололи....", - пишуть російські користувачі мережі в коментарях на "РИА Новости".

"Цей рятівник вітчизни зламався, несіть наступного", "Молодець Путін, завербував і заслав козачка(-ку)...", "Не хіло обробили Савченку під час полону)", "Що, надюха, на лу6янке вже виплатили зарплату?", "Завербовало ФСБ, але спалилась рано, треба вербувати людей розумніший", "Військо збунтувалося! Кажуть, Савченко - не справжня!", "ніколи ще Штірліц не був такий близький до провалу (с)", "Новий вид покемона – троянско-лу6янский кінь надя", - коментують інтернет-користувачі з РФ на новину Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно путінці бурхливо відреагували на заяву секретаря РНБО Олександра Турчинова про можливе введення воєнного стану в Україні.