RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У мережі висміяли "сенсаційне" рішення щодо росіян на Олімпіаді-2016

Російський блогер Андрій Мальгін висміяв подачу новин російськими ЗМІ про прийняття рішення Міжнародним олімпійським комітетом щодо участі спортсменів з РФ в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.

Про це Мальгін написав у своєму блозі на LiveJournal.

Спочатку блогер приводить вищевказану новину на сайті російського інформагентства "Интерфакс", яке було названо так: "МОК прийняв рішення про участь Росії в Олімпіаді в Ріо".

"Рішення про участь російської збірної в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро вже прийнято, повідомляє в неділю телеканал "Росія-24" з посиланням на свої джерела. За даними телеканалу, воно буде оголошено найближчим часом", - опублікував новину Мальгін.

Потім він показав, як дана новина подається на каналі "Россия-24".

"МОК не буде відстороняти російську збірну від Ігор-2016 сьогодні, 24 липня. За даними джерела Sovsport, в неділю комісія прийме тільки проміжне рішення, пише сайт НТВ.Ru. Джерело також розповіло, що питання про допуск конкретних спортсменів і команд переадресують міжнародним федераціям. Вони, в свою чергу, повинні будуть сформулювати свої вимоги для конкретного виду спорту. На їх основі будуть прийматися остаточні рішення", - написав блогер.

Як повідомляв "Апостроф", британське видання Daily Mail заявило про те, що РФ повністю усувають від Олімпіади-2016.