RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Гучна заява ватажка ДНР з приводу зустрічі з Савченко викликала бурю емоцій у путінцев

Слова ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченко про те, що він готовий зустрітися з української льотчицею і депутатом Верховної Ради Надією Савченко, викликали шквал емоцій у росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна.

Заяву Захарченко активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"А що вона одна може запропонувати? Тим більше, що її вже вважають "засланим козачком", "Хто-б міг подумати, що Савченко може стати миротворцем?", "Перше питання від Захарченко: "Як посиділа?", "Вона нічого не може запропонувати. Так само, як і Захарченко. Вони обидва нічого не вирішують", "Хіба Захарченко має право щось вирішувати? Треба Савченко зустрічатися з його господарями, сенс зустрічі з маріонеткою?", "Цілюща сила російського СІЗО, чудеса з людиною робить, навіть страшно подумати, що Турчинов з Яценюком заспівають після пари років", "Захарченко, як ти смієш, Савченко — це кохана Плотницького! Навіщо ти хочеш посоріть два братніх народи ЛНР і ДНР?", "Савченко під приводом переговорів знову втече в Ростовське СІЗО", "Уявляю собі зустріч двох агентів, хто перший засміється", — коментують росіяни.

Нагадаємо, сьогодні ватажок бойовиків ДНР Захарченко заявив, що може зустрітися з Савченко. "Тільки спочатку я повинен розуміти, про що будемо говорити. А то сама ця зустріч на нейтралці більше схожа на піар. Якщо Савченко запропонує обговорити конкретні і реально важливі речі, то можна зустрітися", — додав ватажок бойовиків.

У свою чергу ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький також сказав, що готовий обговорювати з Савченко ситуацію на Донбасі за умови, що її ініціативу підтримають інші українські парламентарії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі викликала ажіотаж заява української льотчиці, народного депутата з фракції "Батьківщина" Надії Савченко про те, що Ростов-на-Дону, розташований на території Росії, є українським містом.