RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Росії пояснили, чому Савченко не стане президентом України

Відомий російський політолог Дмитро Орєшкін вважає, що українська льотчиця і народний депутат Надія Савченко, яка побувала в росiйському полонi, не зможе стати лідером української держави.

Таку думку Орєшкін висловив "Апострофу".

Політолог вважає, що шансів стати президентом, і вже тим більше диктатором, у Савченко немає. На думку Орєшкіна, для цього необхідні політичні, фінансові, силові ресурси, якими українська льотчик-нардеп не має. Єдиним политичним капіталом Савченко політолог з РФ називає її популярність, зароблену під час перебування у в'язниці в Росії.

Орєшкін зазначив, що після звільнення Савченко джерело її популярності вичерпується, а нового поки що не з'являється.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": В Україні эрдогановской чищенням не обійдешся, і навіть сталінської може не вистачити

Нагадаємо, в інтерв'ю німецькому виданню Deutsche Welle Савченко заявила, що має намір йти у президенти, стати диктатором і таким чином подолати корупцію і перезапустити закони.

Як повідомляв "Апостроф", нардеп Мустафа Найєм відреагував на недавні скандальні виступи Савченко віршем поета Бориса Пастернака, в якому той закликає "жити без самозванства".