RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Євробачення-2017: путінці зловтішаються з-за зволікання з містом проведення

Гучна заява української влади, яка перенесла на невизначений термін вибір міста для проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017", викликала злорадний сміх у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі РИА Новости.

"Знову підуть з простягнутою рукою збирати гроші. А як раділи. Тепер ось виникли проблеми. Так і з бандерівцями буде сутужно. Нічого, через голову не доходить, дійде через інше місце", "Будь-який шкільний актовий зал ваш, не бачу проблеми", "Посміхнувся! В якості пропозиції: на хаті у Джамали або у Коломойського", "Варіантів повно — Луганськ, Донецьк", "Українське місто без фінансових труднощів? Ну по таким критеріям їм залишиться тільки показати на Крим", "Можна прямо в поле провести, простір, повітря, головне щоб дощем картонні декорації не змило", "В дусі воєнного часу проведуть у полі на підводах, без різниці в якому місті", "Жмеринка — саме те", — комментують росіяни.

Нагадаємо, раніше міністр культури Євген Нищук повідомив, що з-за якоїсь затримки по фінансових гарантіях місто, де буде проходити "Євробачення-2017" в Україні, поки не визначено.

Як повідомляв "Апостроф", на проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017" претендує п'ять українських міст: Київ, Львів, Дніпро, Одеса і Харків.