RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Несподіваний обшук у друга Путіна: лідеру РФ поставили непростий діагноз

Російський політолог Станіслав Бєлковський прокоментував ситуацію навколо обшуків у найближчих соратників президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомив політолог в інтерв'ю "Эхо Москвы".

"Президент почав перейматися своїми старими соратниками – тобто тими людьми, які з ним на ти, яким він знайомий 20-30 років і які знали його ще далеко не президентом Російської Федерації. Це абсолютно звичайний феномен свідомості літньої людини, яким стає все більш і більш Володимир Володимирович Путін", - вважає Бєлковський.

За його словами, Путіна більше цікавить нове покоління російських політиків, "які спочатку з ним на ви і які дивляться йому в рот", тому ФСБ отримало карт-бланш на те, щоб потрясти трохи старих друзів Путіна".

"Навіть сам факт обшуків в будівлі Федеральної митної служби свідчить про те, що Андрій Бельянінов, який працював з Володимиром Володимировичем Путіним у Німецькій Демократичній Республіці по лінії розвідки і багато років вважався одним із його близьких соратників, не є недоторканною величиною", - зазначив політолог.

За інформацією російського телеканалу "Дождь", глава російської Федеральної митної служби Андрій Бельянінов написав заяву про звільнення за власним бажанням.

За словами високопоставлених чиновників телеканалу, заява Бельянінова вже давно подано Путіну, але все це час чолі ФМС шукали "нове гідне місце".

На даний момент у Кремлі офіційно не коментують звільнення Бельянінова.

Як повідомляв "Апостроф", російський політолог Андрій Піонтковський вказав на ознаки швидкої втрати влади Путіним.