RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Порошенка пояснили, що означає несподіване рішення Путіна по Криму

Депутат Верховної Ради із фракції "Блок Петра Порошенко", голова меджлісу кримських татар Рефат Чубаров прокоментував підписання президентом РФ Володимиром Путіним указу, згідно з яким так званий Кримський федеральний округ був включений до складу Південного федерального округу.

На своїй сторінці у Facebook нардеп зазначив, що це рішення Путіна свідчить про те, що окупований півострів чекає повна зачистка до стандартів так званого "русского мира".

У коментарі виданню "15 хвилин" Чубаров пояснив, що Кремль дозволили собі піти на такий крок, оскільки півострів на даний момент вже досить насичений сучасною військовою зброєю плюс на його території посилено окупаційні силові структури.

Нардеп при цьому підкреслив, що поки Крим насичувався зброєю, Кремль відволікав увагу розмовами про те, що влада РФ думає про курорт, кримських татар і росіян.

"Тепер, коли Шойгу сказав, що ми повністю завершили свою роботу, цей об'єкт Путін може використовувати як завгодно в своїх інтересах, але не в інтересах кримчан", − сказав Чубаров.

Як повідомляв "Апостроф", 28 липня Путін підписав указ, згідно з яким так званий Кримський федеральний округ був включений до складу Південного федерального округу. Це рішення російської влади викликало хвилю жартів в соцмережі.