RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Протест проти візиту французьких депутатів в Крим: путінці сходять жовчю

У росіян, пiдтримуючих політику президента РФ Володимира Путіна, викликала ажіотаж звістка про те, що МЗС України засудив делегацію французьких парламентаріїв, які вирушили в окупований Росією Крим.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Тепер французьким депутатам закриють в'їзд на Полтавщину?", "На курорти Чорнобильщини", "Судячи з щоденних нот, що лунають з укрского МЗС, основна робота там лежить на Департаменті образ і збурень", "Введіть проти Франції санкції, ги ги", "Ну все, французам санкції оголосять", "Давно пора вже украм призначити міністра за збуренням з відвідин Криму", "Головне — який біль! Гаразд би монголи приїхали або північні корейці. А то — французи!", "І не охрипнут гавкати на всіх проїжджаючих і прибуваючих", "В знак протесту Київ пригрозив скоротити відвідування украми Ейфелевої вежі в Парижі", — коментують росіяни.

Нагадаємо, 29 липня делегація французьких парламентаріїв на чолі з депутатом національних зборів Франції Тьєррі Маріані прибула на окупований РФ півострів. Вони мають намір взяти участь у святкуванні Дня Військово-морського флоту РФ у аннексованому Севастополі.

Як повідомляв "Апостроф", це вже не перший візит Тьєррі Маріані в окупований Крим. Після минулого візиту на окупований півострів Маріані відсторонили від посади віце-президента Європейської народної партії в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ).