RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Путінці зраділи втечі бійця сил АТО

Звістка про те, що з військової частини в Мар'їнці Донецької області втік солдат зі зброєю, порадувала прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Новину обговорюють на російському інформаційному ресурсі РИА Новости.

У повідомленні про дезертира, яке оприлюднила 112, сказано, що втікач — Ліснянський Анатолій Петрович, 1983 року народження, вiн прийшов на військову службу за контрактом. Дезертир зник разом з автоматом і чотирма повними магазинами з патронами. Відзначається, що ведеться розшук втікача-військовослужбовця, відповідне орієнтування передали в поліцію. При цьому співробітники правоохоронних органів не виключають, що Ліснянський міг перейти на бік бойовиків.

"Ну, а як же, звичайно перейшов на бік повстанців. От якщо б це був боєць-правосек, так і не втеча була б це зовсім, так, самоволка або взагалі спецмісія антитерористична", "Солдат на те й солдат, щоб бігати. Солдати бігали завжди і завжди будуть бігати. коли починав службу, з частини за короткий відрізок часу втекли двоє", — коментують новину росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", українська розвідка неодноразово розповідала про випадки масового дезертирства бойовиків на окупованому Донбасі.