RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Затримання Єфремова: політик-утікач спростував сенсацію

Колишній представник адміністрації президента України Андрій Портнов зробив викривальну заяву з приводу сенсаційної новини про затримання екс-керівника фракції "Партії регіонів" у Верховній Раді і колишнього голови Луганської ОДА Олександра Єфремова.

Про це Портнов написав на своїй сторінці в Facebook.

Посилаючись на чиновників ГПУ, Портнов написав, що у справі Єфремова немає навіть непрямих доказів, і в прокуратурі "клепають документи прямо в ці хвилини".

Портнов стверджує, що приводом для затримання Єфремова стали свідчення людини, яка багато років відчуває до нього особисту неприязнь і негативно висловлюється про нього публічно.

Мотивом автора доносу Портнов називає те, щоЄфремов не врятував від в'язниці сина донощика, депутата-регіонала, який побив дівчину в луганському ресторані.

Портнов запевняє, що по затриманню Єфремова немає рішень слідчого або суду. Він стверджує, що українська влада вирішила затримати Єфремова спонтанно, сьогодні вранці, коли він сідав у літак, пройшовши митницю і прикордонний контроль.

Метою затримання Єфремова Портнов називає піар.

Він зазначив, що в останні місяці Єфремов багато літав до Європи, тому немає нічого сенсаційного в тому, що він прямував на міжнародну зустріч у Відні, присвячену міжнародному правосуддю.

Портнов каже, що у Єфремова був зворотний квиток на завтра, тому він не намагався сховатися, адже і раніше був присутній на засіданнях Солом'янського суду Києва.

Як повідомляв "Апостроф", раніше подробиці затримання одіозного Олександра Єфремова виклала прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган.