RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Стало відомо про резонансне вбивство бізнесмена в Придністров'ї

На околиці міста Тирасполь – столиці невизнаної Придністровської Молдавської Республіки, яка міжнародним співтовариством визнається як частина Молдови – виявили труп чоловіка, який був одним з керівників бізнес-напрямки ПММ ТОВ "Шериф".

Про це повідомляє МВС так званої ПМР.

Відзначається, що труп чоловіка був виявлений вранці 30 липня в лісосмузі в районі АЗС-4.

За попередньою інформацією, смерть настала внаслідок механічної асфіксії.

Як йдеться в енциклопедичному словнику з судової медицини (med-pravo.ru), механічна асфіксія є результатом механічного перешкоди надходженню повітря в легені. Причинами механічної асфіксії можуть бути здавлення органів шиї, компресія (стиснення) грудей і живота, а також закриття дихальних отворів або дихальних шляхів.

За інформацією видання DT.ua, компанія "Шериф" була заснована 1990-ті роки, її пов'язували з низкою гучних злочинів в ПМР. Сьогодні "Шериф" вважають певною державою в державі. У компанію входять мережа супермаркетів, мережа автозаправок, власний телеканал, мережа мобільного і стаціонарного зв'язку.

Крім цього, ТОВ "Шериф" володіє контрольними пакетами акцій вино-коньячного і текстильного комбінатів, електрохімічного заводу, двох хлібокомбінатів, бази з вирощування риб, спорткомплексом "Шериф" з однойменним футбольним клубом, власним видавничим домом і рекламним агентством і т. д.

Як повідомляв "Апостроф", міжнародний діалог щодо врегулювання придністровського конфлікту відновився цього літа.