RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Польща перехопила російський літак: путінці кепкують

У міністерстві оборони Польщі заявили про перехоплення російського легкомоторного тренувального літака, який порушив повітряний простір країни.

Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на польський телеканал TVP.

"Сталося порушення повітряного простору російським тренувальним літаком, що прямував у бік Кракова", — зазначив прес-секретар Міноборони Польщі Бартломей Міщевич.

Російське видання "Коммерсантъ" пише, що пілот літака-порушника був затриманий польською стороною. Також наголошується, що цей інцидент стався ще 29 липня.

Ця новина викликала хвилю уїдливих коментарів з боку прихильників політики президента РФ Володимира Путіна, які висловилися в коментарях на сайті "РИА Новости". Всього з цього приводу було залишено 122 коментаря.

"Радий за поляків, перехопили кукурузник без втрат, браво!", "так-так-і це двома F16! ))) браві вояки)))))", "Капець "герої"....Горді зараз напевно цим....хдддд", "вони б ще повітряні кульки перехоплювати вилітали", "Ці польські упирі, тільки й здатні на перехоплення нешкідливої фанери і ворон )) Щас будуть кричати про російську загрозу! Це добре, щоб завжди жили в страху )))", - пишуть російські користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", путінці гнівно відреагували на слова Яценюка щодо заяви Трапа про Крим.