RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Яценюк спровокував істерику у путінців заявою про Трампа

Колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк різко відреагував на слова кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа щодо того, що Білому дому необхідно визнати "приєднання" Криму до Росії.

Про це Яценюк повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За словами екс-прем'єра України, заява Трампа про Крим вийшло за рамки президентської кампанії, а також є злочином етичних і цивілізаційних принципів.

"Офіційний кандидат у Президенти Сполучених Штатів кидає виклик цінностям вільного світу, цивілізованому порядку і міжнародному праву", - зазначив Яценюк.

Він зазначив, що сьогодні Трамп говорить про Крим, завтра може стосуватися будь-якій іншій частині світу.

Дані слова Яценюка викликали бурхливу реакцію у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна, які залишили відповідні коментарі на пропагандистському сайті LifeNews.

"Нам потрібен сильний альянс, хахаха, Куля в лоб відпочивай на гроші холопів і не дивись телевізор а то розлетиться на шмаття 5 точка)))", "Сеня зовсім не далекоглядно себе веде), Трамп, будучи президентом не пригадав зубастому його зухвалість)))", "А-ха-ха, а збройний переворот влаштовувати і скидати законно обраного президента - це не кидає виклик "цивілізованого порядку і міжнародного права" ))", "Як сміє смерд Сеня гавкати на свого майбутнього господаря", "Да уж... Боюся, якщо Трамп прийде — всю Україну спишуть... За борги...", - пишуть путінці.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно була опублікована інформація про зв'язки Трампа з Кремлем.