RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Подарунок Путіна адепту "Новоросії": в мережі зі сміхом вказали на причину

У соціальній мережі з іронією назвали причину, по якій сім'я скандального соратника Віктора Януковича Олега Царьова отримала від Росії будівлю колишнього маєтку брата російського царя Олександра ІІ, в якому зараз розміщується дитячий санаторій "Ай Тодор в Криму.

Про це пишуть в Twitter Мзс Роисси.

Там пригадали слова, сказані Царьовим: "Між гаманцем і батьківщиною власники гаманця зазвичай вибирають гаманець.

"Правдоруб Царьов розповідає, як він продав свою Батьківщину, спокусившись грошима від Путіна", — коментують в Twitter слова Царьова.

"Не наговаривайте на Олега. Торгувати теж потрібен все-таки талант, він намагається, але важкувато", "Правдоруб-собакофил. Або навпаки. Там *єр зрозумієш", — коментують пост користувачі Twitter.

Нагадаємо, сім'я Царьова отримала санаторій для "реконструкції та розвитку". Разом з самими корпусами "Ай Тодора" у власність Царьову передана земельна ділянка площею 2 гектари. Царьов підтвердив інформацію про санаторій і допустив, що в майбутньому цим проектом займеться.

Як повідомляв "Апостроф", раніше одіозний політик Олег Царьов розповідав про те, як повинен був повести себе побіжний український президент Віктор Янукович два роки тому.