RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Організатори Олімпіади-2016 показали, чий Крим: путінці обурюються

Те, що організатори Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро показали, що окупований РФ Крим територіально відноситься до Україні, викликало бурхливе обурення у росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна.

Про позицію організаторів Олімпіади в Ріо щодо Криму повідомили в Twitter Life. Новости.

"Організатори Олімпіади приєднали Крим до України", — обурюються в Twitter російського пропагандистського видання, публікуючи скріншот.

"Тому, що його віртуально на картинці намалювали хохлядским, він перестане бути НАШИМ в реальному часі?", "Рагулі насолоджуються Кримом по телевізору, а осудні на пляжах російської Ялти", "Бразильці знають де Україна і в якому місці Крим розташовані? Або ними рука держдепу водить?", "Бразильці туплять...", "Ну хоч якась радість для укропитеков", "Ще одна підлянка американських господарів Олімпіади.Чекаємо нових сюрпризів", "Як тільки США остаточно втратить інтерес до проекту Україна, Крим будуть скрізь показувати російським", "Україна агонізує, тільки фінансові крапельниці від МВФ і вказівки США продовжують конвульсії країни", "Так, до речі, сьогодні вже 882 дня, як України більше немає", "Смішно, як діти, їй богу!" — коментують в Twitter росіяни-кримнашисти.

Російський публіцист-націоналіст Єгор Холмогоров, коментуючи новину на своїй сторінці в Facebook, назвав Ігри в Ріо "Олімпіадою покидьків".

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно виявилося, що президент РФ Володимир Путін жодного разу не ночував у Криму.