RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Страшний інцидент в Бельгії викликав зловтіху у путінцiв

Росіяни, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна, зiзлобою сприйняли напад людини з мачете на бельгійських жінок-поліцейських.

Про інцидент повідомила поліція бельгійського міста Шарлеруа в Twitter, передає Lenta.ru.

Зазначається, що людина, озброєна мачете, біля поліцейської ділянки напала на співробітниць правоохоронних органів, при цьому чоловiк кричав "Аллах акбар!". Внаслідок нападу дві жінки були поранені. Одна з них отримала глибокі порізи обличчя та була госпіталізована.

Колезі жертв вдалося поранити злочинця, у важкому стані його доставии в лікарню, де він помер.

Цей інцидент активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru. Путінці сміються і зловтішаються.

"Дурні, бухнути чувак хотів, дружині кричав "Алла, я в бар", "Мачете стає трендом", "Похмурі європейські будні", "По-моєму, це буденність вже райської Європи", "Толерастам і либерастам слава!", "Жри свою толерантність, Європа, і попутно роби запаси крові, ниток і бинтів", "А хіба поліція і взагалі влада Бельгії заперечують той факт, що Аллах акбар? Який привід для розбіжностей? Чи бельгійці вважають, що Аллах недостатньо акбар?", "В Англії треба кричати частіше Аллах Акбар! Щоб сакси з*ались і з*ались від страху!", "Укри, беріть на замітку: поки по Хрещатику не будуть бігати кримські татари та інші iчкерiйцi з ножами і криками щодо величі Аллаха, вам не наблизитися до Європи", "Майбутнє Європки. Рокфелери з Ротшильдами аплодують!", "Європейці скажуть, що це психічно хвора людина, і будуть чекати чергового нападу", — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", це вже не перший випадок з мачете в останній час. Так, 24 липня в німецькому місті Ройтлінген чоловік з мачете кидався на перехожих біля місцевого фастфуду і вбив жінку.