RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

"Влада" Криму по-хамськи відреагувала на "олімпійське" визнання півострова українським

Самопроголошений "віце-прем'єр", "міністр внутрішньої політики, інформації та зв'язку" окупованого Криму Дмитро Полонський прокоментував те, що організатори Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро показали півострів українським.

Про це повідомляє Lenta.ru.

Полонський заявив про те, що "кретинізм Google" виявився заразним, нагадаємо тим самим історію з перейменуванням населених пунктів на карті цього сервісу. Він назвав тих, хто показав Крим українським, хворими, до того ж відмовився бажати їм здоров'я.

За його словами, американцям тільки й залишається, що розпустити хвіст павича. Він заявив, що ситуації з Кримом у США давно не мають жодного відношення.

Також він запропонував американському телебаченню домалювати залишки території України до США, щоб Обама міг заощаджувати бюджет на роумінгу, коли телефонує у ФБР.

Як повідомляв "Апостроф", американський телеканал NBC, якому належать права на трансляцію Олімпійських ігор в США, правильно показав окупований Росією Крим у складі України. З-за цього путінці влаштували істерику в соцмережах.