RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Паралімпійську збірну РФ відсторонили від Олімпіади: путінці виходять отрутою

Міжнародний параолімпійський комітет (МПК) призупинив членство Паралімпійського комітету РФ, що робить неможливим виступ російських спортсменів на Паралімпіаді в Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомляє російський телеканал "Дождь".

Наголошується, що це рішення було прийнято за результатами розслідування фактів з доповіді незалежної комісії Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA).

Ця новина викликала шквал обурення у мандрівників політики російського президента Володимира Путіна, які залишили відповідні коментарі на сайті Lenta.ru.

"Тварі західні добилися свого!", "На інвалідах відігралися піндоська сволота!", "Їм тільки з інвалідами і боротися. Недоробки", "Відриватися на інвалідах - це сильний хід, так", "Відкрито досягнення: Знущання над інвалідами", "Виродки, не змогли нічого довести, вирішили познущатися над інвалідами", "Пендоси можуть ображати тільки інвалідів, дітей! і свідомо слабких", - пишуть путінці.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно путінці уїдливо прокоментували рішення німецького видання Bild бойкотувати спортсменів РФ на Олімпіаді.