RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Відповідь Порошенка на виклик до ГПУ: путінці не повірили

Росіяни, що розділяють політику президента РФ Володимира Путіна, різко висловилися про згоду президента України Петра Порошенка з'явитися на допит у Генеральну прокуратуру України (ГПУ).

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"А якщо б відмовився, що, примусовий привід? Какели-клоуни намагаються зацікавити світ своєю постановкою про верховенство права в Укропії. Поведуться на це подання тільки особливо скорботні умішком", "Спектакль для тупих селюків. Такий спектакаль, що я плакав", "Нехай розповість, як підгодовував шоколадками майданутих", "А потім заспівають колективно в прокуратурі "щеневмерлу", пустять сльозу з "небесної сотні", сварять ворогам і задоволені собою розійдуться по урядовим чуланам", "Посидять з Луценком, вип'ють, згадають минуле, як селюків на майдані розводили", "Це клоунада, більше нічого сказати", "Не на допит, а на п'янку до кореша-зека", "До Чайки коли його приведуть?", "Який сміливий, йде в прокуратуру і не боїться арешту, для смішних і недалеких постановка шапіто", — коментують росіяни.

Нагадаємо, прес-секретар Порошенка повідомив, що український лідер готовий прийти на допит у Генпрокуратуру, якщо отримає офіційний виклик.

Як повідомляв "Апостроф", у Генпрокуратурі вважають, що можливість допитати президента-втікача України Віктора Януковича втрачена і влаштовувати такий відеодопит недоцільно.