RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Путінці радіють мітингу Савченко

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна позитивно відреагували на мітинг біля адміністрації президента України Петра Порошенка з приводу якнайшвидшого звільнення українських військовополонених та українських політичних в'язнів в РФ, який влаштувала народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко.

Відповідні коментарі росіяни залишили на сайті LifeNews.

"Вона людина взаємозв'язку слів+справи! Молодець!", "Надя жжот! Пора покласти край бандерівському правлінню в Україні, всіх бандерлогів в топку. Весь нинішній склад уряду пропустити через сміттєві баки, президента в першу чергу. Всіх представників Ради публічно відшмагати на Майдані", "які ж люди недалекі - за себе і своїх дітей не протестують, а ось за власність олігархів: шахти, заводи, .. вони йдуть вмирати на Донбас. ЩО на Донбасі забув простий український громадянин - адже він, не розуміючи, захищає ЧУЖУ власність яку хунтовські олігархи оторочили вишиванками", "Довиступається, вб'є її СБУ так і справа з кінцем))", "Даєш Надюху в президенти", "мінімум посадять за зраду Батьківщині , максимум СБУшники грохнуть і звалять на вилазку ДНР/ЛНР", - пишуть путінці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше путінці засумнівалися в словах Савченко про те, що війна між Україною і РФ може закінчиться в цьому році.