RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

"Диверсія" у Криму: у Путіна розповіли про наслідки

Перший заступник голови комітету з оборони і безпеки Ради Федерації Франц Клинцевич заявив, що Росія відповість нотою протесту на те, що Україна нібито намагалася організувати теракт в окупованому Росією Криму.

Про це Клинцевич сказав в інтерв'ю Говорить Москва.

Представник Ради Федерації висловився про те, що ситуація повинна вирішуватися дипломатичним шляхом.

Разом з тим він зазначив, що якщо Україна спробує прорвати кордон, використовуючи техніку і зброю, то таких людей будуть знищувати фізично.

Клинцевич зазначив, що учасників диверсійних груп будуть судити.

Представник Ради Федерації відзначив, що Росія нібито не збирається захоплювати територію і когось карати за цей інцидент, а обмежиться нотою протесту або іншими дипломатичними діями.

Нагадаємо, російська ФСБ заявила про те, що в Криму нібито були відвернені теракти на об'єктах інфраструктури і життєзабезпечення, підготовлені розвідкою українського Міністерства оборони. Також в цьому повідомленні наголошується, що під час інциденту з українцями був убитий співробітник ФСБ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що ФСБ звинуватила в організації диверсії в Криму Євгена Панова, який воював в зоні АТО, але потім став водієм автобуса в Енергодарі.