RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

В Авакова розбурхали путінців прогнозом щодо війни з Росією

У Росії бурхливо відреагували на слова народного депутата, радника голови МВС України Антона Геращенка, який заявив про те, що найближчим часом напад РФ на Україну не передбачається.

Свою думку на цей рахунок прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна висловили в коментарях до новини на сайті російського видання Lenta.ru.

"Така вона Рада, веселить весь світ. Господи, яка тільки нісенітниця звідти не виливається)))) Геращенко пи*данув очевидне, це ж треба, який прогрес", "Антоніну попустило", "Чогось розслабилися воїни світла", "А з ким вони 2 роки воювали?", "Війни не буде, розходимося, хлопці!", "Ще одного відпустило. Мабуть, держдеп припинив постачання наркотиків в Україну...", "Їм там, схоже, стали в їжу якісь корисні для мозку препарати підмішувати. Схоже, починає діяти", "Надюха намовила)", - кепкують росіяни в коментарях.

Як раніше повідомляв "Апостроф", відомий волонтер Мирослав Гай розповів про своє занепокоєння через ситуацію з проведенням російськими військами масштабних маневрів.