RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Диверсії" у Криму: мережі обурило викрадення українця

Заява брата українського військового Євгена Панова, затриманого ФСБ Росії нібито за організацію диверсії в Криму, про викрадення роственника викликала бурю обурення в українців в соціальних мережах.

Про це написав відомий український журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що заяву сім'ї електромеханіка Запорізької АЕС Євгена Панова про те, що його викрали російські спецслужби і вивезли в Крим з території України, повинна викликати реакцію.

Бутусов вважає, що Україна повинна скликати засідання Радбезу ООН, ПАРЄ та інших міжнародних організацій, включити всі важелі міжнародного впливу, щоб повернути викраденого. Також журналіст каже, що в Росії повинні бути прийняті жорсткі санкції у відповідь на викрадення Панова.

Він підкреслив, що викрадений Євген Панов знаходиться на українській території в Криму.

"А наші спецслужби і прикордонники не хочуть прокоментувати, яким чином громадян України так просто викрадають і вивозять з країни? Це вже не перший випадок", "Якщо викрали і вивезли, то наші керівники СБУ, Прикордонної служби повинні застрелитися!", "Треба владі і службам безпеки робити з цього глибоко далекосяжні висновки", "Кордон на замку? так легко викрасти дорослого чоловіка і провезти в Крим?", — дивуються і обурюються користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", заяву ФСБ про українських диверсантів, які проникли в Крим, у СБУ спростовують.

Читайте також подробиці інциденту з "диверсією" в Армянську і про те, як на нього відреагували соцмережі.