RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Путіну в Україні пригрозили кривавою російською кашею: у мережі в захваті

Український журналіст Павло Шуклінов заявив, що в разі наступу Росії їй влаштують криваву кашу, чим порадував користувачів українського сегменту соціальних мереж.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Журналіст повідомив про своє спілкування з військовими на тему ППО — протиповітряної оборони, яку в минулому році почали реорганізовувати. Шуклінов нагадав, що цей рік Порошенко оголосив роком ППО. Він зазначив, що хоча проблем в цiй області ще вистачає, якість роботи стала іншою, і тепер Москва може не розраховувати на переможний наступ. "Це буде кривава російська каша, зварена талановитими українськими кухарями", — стверджує журналіст.

Також він вважає, що найближчими роками ситуація з війною не зміниться, тому що українці для Росії будуть тими, хто захопив владу, а росіяни для українців — окупантами. Шуклінов стверджує, що Україна повинна завжди бути готова тримати удар. Водночас він заявляє, що третьої світової не буде.

Також він зазначив, що для українських чоловіків повинен стати нормою такий стан, як внутрішня мобілізація. Журналіст закликав не звертати увагу на Путіна і просто робити щось для країни і для армії.

Його пост зібрав більше 3 тисяч лайків і близько 700 перепостів.

"Бабченко і іже пишуть, що ППО і взагалі ЗСУ будуть розгромлені мало не в перші секунди. Сподіваюся, це не так і ППО у нас не потішні", "Повністю підтримую, особливо рекомендації цивільним і чоловікам", "Потрібно не тільки вміти тримати удар, а й самим вміти як слід дати здачі. Тільки так можна відбити бажання нападати наступного разу", "Щодо кухарів — порадувало", — коментують пост Шуклінова інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналіст Павло Шуклінов збаламутив соцмережі, заявивши, що не буде святкувати День Перемоги.