RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Гучну відставку в Кремлі пояснили хворобою

Прокремлівський політолог і член Громадської палати Росії Сергій Марков пояснив відставку Сергія Іванова з посади голови Адміністрації президента РФ Володимира Путіна хворобою.

Про це Марков написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, через відставку Іванова політика Путіна не зміниться.

Марков зазначив, що Іванова не звільнили, а він пішов сам, мабуть, для того, щоб лікуватися.

За словами прокремлівського політолога, Антон Вайно, якого Путін призначив новим головою АП, — "чудовий апаратник" і багато років близький до російського президента. Марков заявляє, що його робота буде полягати в тому, щоб здійснювати контроль за виконанням указів Путіна.

Іванова політолог називає "суперважковаговиком", та зазначає, що внаслідок його відходу збільшиться роль інших соратників Путіна, таких як Володін, Патрушев, Шойгу і Громов.

Також Марков вказав на те, що призначення Вайно порадувало японців, оскільки новий голова АП раніше працював у Країні висхідного сонця. Ще російський політолог вважає, що в особі нового голови АП може отримати сильного партнера міністр закордонних справ Сергій Лавров.

Як повідомляв "Апостроф", у зв'язку з призначенням Вайно на посаду голови Адміністрації президента в мережі пригадали, як він носив парасольки над президентом РФ Володимиром Путіним. Також користувачі вказали на те, що Вайно — онук колишнього першого секретаря Компартії в Естонії.