RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Гучна відставка в Кремлі: нардеп порівняв Путіна з гнойовим жуком

У зв'язку з призначенням в Росії нового глави Адміністрації президента народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенко" (БПП) Віталій Чепінога порівняв президента РФ Володимира Путіна з гнойовим жуком.

Притчу про гнойового жука дотепний Чепінога опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Він згадав, як років у шiсть спостерігав за таким жуком біля свинарника. Гнійний жук тягав у свою купу гною шовковицю, ліпив якісь кульки і відчував себе дуже важливим і авторитетним. Але при цьому "по суті, він просто жив у купі свинячого лайна", — резюмував нардеп.

Його пост зібрав понад 1 300 лайків і 60 перепостів.

"Жив і працював у гнійній купі — видатна діяльність", "Чим більше купа, тим важливіше жук", "Не ображайте свинячі купи! Це прибуток у всіх відносинах. Гірше, коли їх немає", "Бабуся казала: серйозний, як гнійний жук. Тепер знаю, що вона передбачала Путіна", "Щось мені здається, що і ми теж в тій купі свинячого г**на. Путін збирається розірвати з нами дипломатичні відносини! А ми ще досі зберігаємо їх, мля! Воно нам треба?", "Ну, у жука не було ядерної зброї", — коментують притчу Чепиноги інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі висміяли нового главу російської Адміністрації президента Антона Вайно, який послужливо носив парасольки для Путіна.