RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Слова Назарбаєва про Донбас і Порошенка викликали ажіотаж у путінців

Розповідь президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва про те, як він спілкувався з українським колегою Петром Порошенком про особливий статус Донбаса, викликала великий резонанс у прихильників політики російського лідера Володимира Путіна.

Новину активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Порошенко чує швидкий пи**ц, а братушкi західні його, схоже, не особливо до себе хочуть. Ну нічого, Казахстан захистить, буде баранів пасти", "Дідок Назарбаєв ще сподівається про якийсь компроміс, поважаю його, однак його час вже пішов", "То це Порошенко схильний до компромисiв, чи так думає Назарбаєв?", "Нурсултан Абішевич, я вас поважаю, але, заради всіх святих, не вірте цьому Порошенку. Він, як лисиця, в обличчя посміхається, а за спиною або за пазухою тримає закривавленого ножа, який вбиває, не замислюючись, як тільки буде для цього сприятливий момент. Він, прийшовши до влади, говорив, що він президент миру, і одразу ж посилив війну на сході України", "Петро собі евакуацію промацує чи що? Час під Ростовом будувати селище колишніх українських президентів", "Хай краще розкаже, як руських видавлює з Казахстану. Через 3-5 років заселить казахами всю Північ", "Порошенко вирішив через Назарбаєва домовлятися чи що? Коли там "Порошенко геть" намічається?" — коментують путінці.

Нагадаємо, на зустрічі з російським президентом Путіним лідер Казахстану Нурсултан Назарбаєв заявив, що Порошенко готовий йти на компроміси з Донбасу, а прийняти особливий статус регіону йому нібито заважає відсутність більшості в Раді.

Як повідомляв "Апостроф", волонтер Юрій Касьянов вважає, що Путін намагається змусити Україну ухвалити закон про особливий статус Донбасу.