RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Вимога України щодо погодження будівництва "Північного потоку-2" викликала хвилю злості у путінців

Прихильники політики президента Росії Володимира Путіна різко відреагували на вимогу Антимонопольного комітету України (АМКУ) узгодити з АМКУ будівництва газопроводу "Північний потік-2".

Відповідні коментарі залишені на російському сайті Lenta.ru.

"Те, про що попереджали пролетарі, збулося. П'ятниця настала. Хай живуть порвані п*рдаки! Учасники проекту зобов'язані утримуватися від будь-яких дій, які можуть призвести до обмеження конкуренції на Україні, заявили в комітеті." Ха-ха) Каклы, ви ніхто!" "порошенко треба гарненько набратися і заборонити СП2 своїм указом", "укази порошенка трансгалактичні", "на Місяць без хохлів теж не літати", "А експедиції в Антарктиду теж треба з Україною погоджувати? А польоти на Марс?", "Щось я зовсім заплутався! А що СП2 по території України піде? Ось це новина! Або вони планують захопити Польщу, що б взяти участь у згоді? Не... Напевно треба випити, що зрозуміти чергову "вимогу" цієї країни", - пишуть путінці.

Як повідомляв "Апостроф.Економіка", глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв розповів, що могло вплинути на рішення ЄС заблокувати будівництво "Північного потоку-2".