RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

В Україні заявили про майбутню кризу в атомній енергетиці: путінці сходять отрутою

Радник генерального директора Національного наукового центру "Харківський фізико-технічний інститут", екс-директор ЧАЕС (1978-1992) Михайло Уманець, який представляє групу розробників програми реформування атомного комплексу України, заявив про можливу кризу у сфері ядерної енергетики.

Відеозапис зі словами Уманця опубліковано на YouTube.

За його словами, влада України не зробили нічого, щоб підготуватися до заміни блоків АЕС, які виходять з експлуатації. Уманець підкреслив, що рішення даної проблеми залишилося 7,5 років. Він додав, що на це буде потрібно від 3 до 5 млрд дол.

Ця новина викликала уїдливу реакцію у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна, які залишили відповідні коментарі на сайті Lenta.ru.

"З 25-ю річницею незалежності, хохли!", "Країну хохли вже просрали, тепер засеруть всі в окрузі, дістанеться всім - і Європі, і Росії. А винні свинорили попливуть в Америку", "Петюня змиється, а чорнобилі залишаться", "Це не важливо для них - головне росіянам нашкодити, а там хоч весь світ в потерть", "в пору вже над усією укропією саркофаг починати будувати", - коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно путінці різко відреагували на намір України подати ноту протесту з приводу візиту в окупований Крим президента РФ.