RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

На росТБ сталася антипутінська сенсація: опубліковано відео

На державному російському телебаченні прозвучав заклик оголосити імпічмент президенту Росії Володимиру Путіну.

Відео з цим закликом опубліковано на YouTube.

Сенсація сталася під час офіційних дебатів, які велися між парламентськими партіями.

Представник партії "Парнас" В'ячеслав Мальцев заявив, що російська економіка підвладна настрою Путіна. Крім того, опозиціонер звинуватив російського президента в тому, що він втягнув росіян у війну з братнім народом. Він закликав оголосити імпічмент Путіну.

Мальцев зазначив, що не буває так, щоб у всіх були "винні бояри, а цар - чудовий". Він заявив, що такого царя треба садити в дурдом, якщо не знає, що діється в країні, а якщо знає і не заважає цьому — у в'язницю. У тому ж випадку, якщо цар сприяє цьому, Мальцев запропонував садити його на кіл.

"Неймовірна сміливість, на пропагандонскому каналі, де 15 років нічого, крім полірування дупи Путіна, не знають і не вміють, почути реальний голос. Зараз Савушкіна 55, Ольгино і все кремлеботи запрацюють на 146% від нормативів, щоб з*ать в коментах про те, який Мальцев поганий", "У будь-якому випадку, зміна влади краще, ніж застійний п***ець, який ми спостерігаємо нині", "Ну нарешті хоч хтось це озвучив все по телеку нашим ватним довбо**ам", — коментують відео користувачі YouTube.

Як повідомляв "Апостроф", в партії "Парнас" відмовилися вести агітацію в окупованому Криму, оскільки Україна не дала на це дозволу.