RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Порошенка відреагували на сенсаційне відео з росТБ

Радник президента України Петра Порошенка Олег Медведєв прокоментував заклик оголосити імпічмент російському лідеру Володимиру Путіну, який пролунав по російському державному телебаченню .

Про це Медведєв написав на своїй сторінці у Facebook.

Заклик російського опозиціонера В'ячеслава Мальцева до імпічменту Путіна радник Порошенка порівняв з мітингом проти вторгнення до Чехословаччини, який проходив у 1968 року на Червоній площі в Москві. У ньому брали участь сім осіб. Ця акція, яка називається "демонстрацією сімох", вважається однією з найбільш значущих акцій радянських дисидентів.

"Це дуже відома гра в демократію часів СРСР для виявлення і знешкодження противників режиму", "Це той самий "опозиціонер", який закликав всю Україну якомога швидше окупувати", — зі скептицизмом коментують виступ Мальцева інші представники Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", гучну заяву з натяком на те, що президента Володимира Путіна треба посадити на кіл, представник російської партії "Парнас" В'ячеслав Мальцев зробив у ході офіційних дебатів, які проводяться в переддень парламентських виборів в РФ.