RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Діагноз" Турчинова російським ракетам викликав хвилю уїдливих коментарів у путінців

Принизливі слова секретаря РНБО Олександра Турчинова на адресу російських ракет викликали ажіотаж у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Слова Турчинова про те, що українські ракети, на відміну від російських, керовані, активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Ракети України — це щось міфічне і казкове", "А ще конопля в Україні добра, забориста!", "Гнойові ракети: полетіла над полем і розпорошила добрива. А ще танк Навозець: снаряди тонуть всередині", "Турчинов став письменником-фантастом або це просто чарівна трава?", "Блін, точно цей щось покурив, ось зопалу і ляпнув, не подумавши як слід. А так-то так, в хохлів все краще, ніж у росіян. І демократія, і свобода, і життя краще і, головне, веселіше, як в дурдомі!", "Якщо Турчинов ходив на ВДНГ, то там радянські телевізори були краще японських. Тільки випущені були в одному екземплярі", "Наші випробування весь світ бачить у Сирії. А хто-небудь бачив їх випробування? Ех, хохли, ви будете сидіти в печері і пишатися найбільш сучасною інфраструктурою в світі, ось до чого доведе ця брехня", "Турчинов, відсип, а, така дурість у тебе залікова, я хочу щоб мене так само в інший світ відносило", "Ракети управляються силою думки Пастора!", — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Турчинов жорстко висловився про загострення ситуації на Донбасі.