RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Знайдені у глави українського вузу мільйони викликали ажіотаж в Росії

У росіян викликала ажіотаж новина про те, що при обшуку у колишнього виконуючого обов'язки ректора Національного авіаційного університету (НАУ) Володимира Харченка, який був затриманий за хабар, були виявлені кілька мільйонів гривень та золото.

Новину про українського коррупционера активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

На цьому ресурсі винесли в заголовок, що у затриманого екс-голови закладу знайшли дев'ять злитків золота, при цьому вже в тексті новини говориться, що маса тих злитків від 2 до 20 грамів.

"А нафіга ректору стоко бабла підкочують? За ці гроші можна і в пристойному універі в Росії/ЄС/США відучитися", "Дев'ять злитків золота — ось і все, що залишилося від золотого батона", "Зверніть увагу: укропи вже більше двох років генерують чимало гучних повідомлень про спійманих хабарників і знайденi мільйони, проте жодна така "справа" не доведена до реального терміну ув'язнення та конфіскації майна", "Ха. Та вони навіть засудити не можуть. Доказухи немає, що він вкрав гроші! Єдине, що у них вийшло в своєму ж суді Газпром засудити за безглуздими звинуваченнями", "Якісь дрібнуваті злитки, не?", "Взагалі брати хабарі золотими злитками це стильно. Все-таки видно, що людина інтелігентна. Нашим теж треба це взяти на замітку", "Красти — це для хохлів повсякденна норма життя", — пишуть росіяни.

Як повідомляв "Апостроф", згідно з повідомленнями СБУ і ересс-секретаря українського президента, Харченко був спійманий на хабарі розміром 170 тисяч євро. Після затримання у Міносвіти повідомили, що звільнили його з посади в. о. ректора НАУ.