RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Порошенко заявив про повернення РФ в сталінські часи: путінці сходять жовчю

Президент України Петро Порошенко заявив, що Кремль у своїй політиці перейшла певну межу, через що Росія повернулася в сталінські часи, про що свідчить окупація Криму і утримування близько сотні українців у в'язницях РФ.

Про це повідомляє російський ресурс Lenta.ru з посиланням на інтерв'ю Порошенко американському телеканалу CNN.

"Тільки позавчора ми отримали інформацію про те, що одного з лідерів кримських татар Ільмі Умерова примусово помістили в психіатричну клініку. Так що ми бачимо, що сталінські часи, 30-е роки XX століття, повністю повернулися", - сказав український президент.

Слова Порошенка викликали їдкі коментарі з боку прихильників політики президента РФ Володимира Путіна, які були залишені на сайті Lenta.ru.

"Знову Петя гадав на стекломойної гущі", "Закушувати треба, Петя", "шоколадна свиня з країни "кримінал за заперечення законності влади" і "російської агресії" розмірковує про 30-ті xDDDD", "ща ще 250 грам махане і не таке "побачить". почнуться галюцинації складніше :)))", "Поки що в тридцяті Україні повернулася. І економічно і засиллям правосеків - "комсомольців" і звірствами СБУ -"НКВС", - коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", путінці їдко прокоментували слова Порошенка про те, що Кремль хоче зробити Україну частиною Російської імперії.