RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Мобілізація в Україні: у Росії схвильовані новою заявою Полторака

Міністр оборони України Степан Полторак відреагував на чутки, які з'явилися в ЗМІ про те, що в Україні готується проведення сьомої хвилі мобілізації і у військкомати вже розіслали секретні директиви.

Слова міністра передає "Інтерфакс".

За словами Полторака, ця інформація не відповідає дійсності, а рішення влади щодо чергової хвилі мобілізації буде залежати від ситуації на фронті.

Однак прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна відреагували на заяву Полторака з неабиякою часткою скепсису. Свою думку вони висловили в коментарях на сайті Lenta.ru.

"На фронті ??? Тобто війна у них, а не АТО ???", "У них буде гібридна могилізація", "Вова їх лякає, а вони навіть не роблять вигляд, що злякалися", "А у вересні українські діти підуть до школи і почнуть збирати гроші на літаки і танки...", "Так стопудово є такий наказ. Тільки спрямований він не на чергову атаку на народні республіки (бо укропам досить міцно вбили переконання, що вони в цьому випадку знову огребуть і ніхто їм не допоможе), а на попередження внутрішніх заворушень у підконтрольній фашистському режиму частині колишньої України, які очікуються цієї осені з початком холодів. Тобто це такий план "Валькірія" по-українськи", "Українська влада поки не приймала рішення про чергову хвилю мобілізації в країні". Вона сама розпочалася", - пишуть росіяни в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", радник президента України Юрій Бірюков озвучив умови для проведення чергової хвилі мобілізації.