RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Російські туристи потішили мережі скаргами на "агресивних" кримчан: опубліковано відео

Користувачів мережі розсмішили скарги російських туристів, які прибули відпочивати в анексований Крим, на раптову агресивність місцевих жителів.

Відео зі скаргами росіян опубліковано на YouTube.

"Крисчани просто думали, що Росія - це те, що показують їм по ТБ. А Росія насправді є синонімом слова гі*но", "Ну бабки праві, так і є, але вони ж хотіли померти в Росії, тепер їхня мрія збувається", "Туристи з раші в країнах Євросоюзу поводять себе гірше свиней, я уявляю, як вони поводять себе в Криму, який помилково вважають своїм...", "Як тільки вступили в га*но (Росію), одразу стало гірше. Був Форосі в 2013 (Україна) і 16-08-2016 (Росія). Тоді було людей пипець і не дуже облаштований пляж. Зараз-розруха і бруд", - пишуть у коментарях до відео.

Нещодавно в мережі опублікували свіжі фото курортного селища Андріївка, який розташований у 25 км на північ від окупованого Росією Севастополя.

Як повідомляв "Апостроф", у районі окупованого РФ кримського міста Керч різко пожовтіла вода в Азовському морі. За словами місцевих жителів, вони спостерігають таке явище вперше.