RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Смерть узбецького диктатора: соцмережі напророкували Путіну схожу долю

Користувачі соцмереж побачили схожість між ситуаціями в Росії і Узбекистані у зв'язку зі смертю президента Узбекистану Іслама Карімова.

"Почали саджати людей. Обстановка і задушливий клімат сатрапії були дуже контрастними порівняно з вольницею в Росії. Тепер ми перетворилися в такий же Узбекистан, але конвертація і вільне ходіння валюти дозволено. В результаті втечі інвесторів, в Узбекистані наживалися виключно сім'я Карімова і близькі йому чиновники. В результаті Узбекистан перетворився в діру. І стоять новенькі блискучі готелі порожніми, за астрономічними цінами, і кидають наших стільникових операторів. Це той курс, куди ми йдемо. У нас теж вже 16 років сидить диктатор і схоже, що його винесуть з Кремля тільки вперед ногами", - пише користувач Facebook Володимир Гарначук.

"Нарешті ми дізнаємося, як передається влада в країні, де у президента є дві дочки і жодного сина", - іронізує користувач Twitter Єлизавета Шальнова.

Як повідомляв "Апостроф", раніше донька президента Узбекистану Лола Карімова-Тилляєва розповіла про те, що її батько був госпіталізований в реанімаційне відділення лікарні у зв'язку з крововиливом у мозок.