RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

У мережі побачили, як Путін втрутився у "смерть президента Узбекистану"

Популярний український блогер Олена Монова побачила підступ в повідомленні Кремля з приводу стану президента Узбекистану Іслама Карімова.

Про це вона написала у Facebook.

Зокрема, Монова іронічно прокоментувала спростування смерті Карімова.

"Джерело в апараті президента Узбекистану не підтвердило його смерть, повідомляє РИА Новости (с)... Шах і мат вам, геополітики. Поки ви там тоталізатор відкрили, хто з панянок успадкує трон, від доктора Х**ло надійшла рознарядка "живіший за всіх живих, заснув, але завтра встане". Пудрять, фарбують брови і рум'янчик. Розходимося", - зазначила вона.

"Карімов Шредінгера....так.... Я думаю, старого ще три місяці будуть носити на засідання і цілувати в уста цукрові, трохи посинівші... Безруков вже в дорозі", - жартують її читачі в коментарях.

Варто зазначити, що РИА Новости ввечері 29 серпня поцікавилися також у прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, чи знає він про смерть Карімова. Пєсков сказав, що така інформація йому не надходила.

Соцмережі бурно відреагували на це повідмолення.

Як повідомляв "Апостроф", узбецьке інформагентство Фергана 29 серпня увечері повідомило, що 78-річний Карімов помер. Станом на ранок 30 серпня Фергана не спростувала це повідомлення.

Раніше дочка Карімова повідомила, що батько госпіталізований в реанімацію з крововиливом у мозок.