RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Путіна "воскресили" бойовика ДНР: в мережі сміються

У соціальних мережах висміяли публікацію проросійських ЗМІ, в якій розповідається, як воскрес бойовик ДНР, нiбито убитий під час теракту у французькій Ніцці.

На публікацію звернув увагу популярний російський блогер, публіцист Павло Пряніков у своєму Twitter.

"Добре", — лаконічно він підписав скріншот статті, що з'явилася на одному з сепаратистських ресурсів з заголовком "Ополченець Російської Православної Армії, убитий терористом в Ніцці, воскрес і живим з'явився в ДНР".

"Casio і булава. Гарна назва для твіттер-акаунту", "Як нудно я живу", — коментують публікацію користувачі Twitter.

У самій публікації розповідається про росіянина Костянтина Прохорцева на прізвисько "Прохір", який приїхав воювати на Донбас на боці бойовиків ДНР. Потім він нібито відправився на відпочинок у Францію, де потрапив під колеса вантажівки терориста, який атакував людей на набережній Ніцци. Тіло бойовика доставили в Московську область, звідки він родом, і там поховали. Але 21 серпня Прохорцев нібито з'явився в Донецьку і на запитання, де він був, відповідає, що в небесних чертогах. Як пише сепаратистське видання, Прохорцев "стверджує, що знає від Бога абсолютно точно, що йому необхідно робити".

Як повідомляв "Апостроф", в захопленому бойовиками місті Ровеньки Луганської області сталося страшне вбивство місцевого начальника так званого ДАІ і його дружини.