RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У мережі ажіотаж навколо дикого вчинку російських туристів

У соціальних мережах розігрався ажіотаж навколо вчинку чотирьох туристів з Москви, які кинули травмованого товариша в горах природного парку "Єргакі" Красноярського краю через небажання втрачати придбані заздалегідь квитки на літак.

Цей вчинок російських туристів обговорюють користувачі Twitter.

"Друже, вибач, але мені треба бігти, справи зрозумій, справи, справи...", "росіяни своїх не кидають?", "Москвичі своїх не кидають. Може некорінний був москвич", "Якщо друг виявився раптом І не друг і не ворог, а так...Ти його нах кинь в горах Нехай здохне", - коментують публікацію користувачі мережі.

"Руцкіє своїх не кидають! Скільки можна повтаряти!!!", "покемон ГОООО.покоління, що виросло на снікерсах і чупачупсах..пепсикольщики...", "Напевно прозвучала Московська фраза - "Це ваші проблеми", "не ну шо за люди, кидали в Чечні, тепер в Україні, в Сирії, але визнати ні-ні, їх там немає, коли кинули, а так взагалі є :-)))", "ДОЖИЛИСЯ - все точно як у пісні ВИСОЦЬКОГО - виродження НАЦІЇ!", "російське прислів'я - семеро одного не чекають", - пишуть у коментарях користувачі соцмережі.

Як повідомляють "РИА Новости", рятувальники надали кинутому туристу першу медичну допомогу і допомогли йому дістатися до туристичної бази. Зазначається, що він серйозно пошкодив зв'язки на нозі.

Як повідомляв "Апостроф", мережі підірвав анекдот про російських туристів у Туреччині.