RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Ажіотаж навколо фото Путіна зі студентами з Британії: у Кремлі зробили несподіваний крок

Прес-служба президента РФ Володимира Путіна звернулася до інформаційних агенцій з проханням видалити фотографії, зроблені під час зустрічі російського лідера з британськими студентами з Ітонського коледжу.

Про це повідомляє РБК.

У Кремлі пояснили, що зустріч нібито була закритою і тому фото не повинні були потрапити в ЗМІ. В результаті знімки були видалені з фотоархівів.

Видання зазначає, що про саму зустріч написала тільки газета The Times, опублікувавши також кілька фото з цієї зустрічі. Автором фото був вказаний Михайло Климентьєв, особистий фотограф Путіна. Знімки той передав інформагентству ТАСС, які після купив сервіс Getty Images. В даний час знімків ні там, ні там немає. Також фото видалило ІА "РИА Новости".

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков підтвердив журналістам, що зустріч зі студентами була закритою, фото ТАСС потрапили помилково і були видалені на прохання адміністрації Путіна.

Архімандрит Тихон (Шевкунов), якого називали організатором цієї зустрічі, пояснив, що студенти зустрічалися з Путіним в якості приватних осіб, а не офіційної делегації, як передбачалося спочатку.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі посміялися над фотографією Путіна з натовпом низькорослої молоді під час недавнього візиту в аннексированный Крим.