RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Можна тільки селфи: в мережі висміяли арешт росіянина за полювання на покемонів в церкві

В соціальних мережах з єхидством висміяли новину про те, що в російському Єкатеринбурзі суд на два місяці уклав під арешт вiдеоблогера Руслана Соколовського, який грав у гру Pokemon Go в Храмі-на-Крові.

Жарт про це розмістили в Twitter Сталингулаг.

"Запам'ятайте, діти: під час богослужіння на святу Пасху селфi робити можна, а відкривати додаток Pokemon Go не можна", — пишуть у цьому Twitter, публікуючи фото, на якому в церкві фотографуються на смартфони.

Цей пост зібрав понад 290 ретвітів і більше 300 лайків.

"Астахов пильно стежить, щоб ніякі шкідливі для Бога додатки відкриті не були", "Вони так покемонів ловлять і не палятся", "Юродиві. Чорти прокляті!", "Ні, за селфи звичайному народу строк, а їм нічого", — коментують інші користувачі Twitter.

"Покемони-то якраз існують, це об'єктивний науковий факт. А от чи існує бог — глибоко особисте питання до кожного всередині", — зазначає у своєму Twitter російський журналіст Петро Верзілов.

"Поп піднявся на амвон, який жирний покемон", — написав двовірш та опублікував його на своїй сторінці в Facebook інший російський журналіст, Антон Красовський.

Відзначимо, що засідання суду над 22-річним мисливцем на покемонів проходило в закритому режимі, рішення оголосили без присутності ЗМІ.

Як повідомляв "Апостроф", російські козаки з Ставропольського краю влаштували полювання на гравців в популярну гру Pokemon Go.