RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Розвідка розсекретила групу воїнів Путіна на Донбасі: опубліковані фото

Українська розвідка оприлюднила дані про російських офіцерів у складі 5 окремої мотострілкової бригади 1 армійського корпусу, яка базується в окупованій Макіївці Донецької області.

Про це повідомляється на сайті Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Цей офіцерський склад Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) безпосередньо керує підготовкою і проведенням бойових дій проти сил АТО на Волноваському напрямку. Зокрема, 9 червня танковий підрозділ 5 омсбр обстріляв населений пункт Новотроїцьке. 15 серпня на бойових машинах БМП-2 зроблена спроба штурму з висуненням в нейтральну зону поблизу Новогнатівки. 30 серпня був обстріляний населений пункт Таранчук.

Зазначається, що один з російських офіцерів Лев Гладков отримав підвищення і є старшим помічником начальника оперативного відділення штабу 5 омсбр.

Як повідомляв "Апостроф", українська розвідка дізналася про прибуття на Донбас російського полковника Олексія Бердникова, який заробив погану репутацію у зв'язку з численними випадками знущання над підлеглими йому бійцями.