RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Росії вказали на ознаки божевілля Путіна

Російський політик, голова партії "Демократичний вибір" Володимир Мілов вказав на вірні ознаки того, що президент РФ Володимир Путін поступово сходить з розуму.

Мілов написав про це у своєму Facebook.

"Думаю, тут справа все ж не в рівні інтелекту (iq Путіна явно вище середнього), а в зашкалюючому рівні цинізму і оппортуністичному підході до життя в цілому. Коли спочатку йдеться про те, що вигідне в цей момент, потім - коли намагаються вказати на помилку - озвучується нова брехня. Брехати він вміє масштабно, гладко, професійно", "Та він просто всіх тролить. Раніше він глумився над підводниками ("вона потонула"), потім над нами, ну а тепер над усім світом. Манера поведінки людини, яка впевнена у своїй абсолютній безкарності", "Намагаючись управляти рваною клаптевою ковдрою, рано чи пізно станеш ку-ку. Територія ... далі не буду, під статтю про сепаратизм боюся потрапити", - діляться думкою користувачі в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Путін розбурхав росіян заявою, що питання територіальної приналежності окупованого Криму є закритим.

Сьогодні український політтехнолог Тарас Березовець пояснив підґрунтя істеричної заяви російського президента.