RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Мережі підірвала відповідь відомої українки путінському телеканалу

Українка, мешканка Донбасу Ірина Довгань, яка потрапила в полон до сепаратистiв, де зазнала жорстоких тортур, порадувала користувачів соцмереж різкою відповіддю працівникам російського ТБ, котрі позвали її виступити в програмі.

Про це пише у своєму Twitter Хреновий Осипок.

"Два роки потому "мишебрати" вирішили запросити Ірину Довгань в гості", — коментують у цьому Twitter відповідь Ірини Довгань на спробу запросити її виступити у програмі "Час покаже" на пропагандистському російському Першому каналі.

Довгань назвала телевiзiйницю з Першого каналу "дурепою з Москви", нагадала їй, що її співвітчизники катували і били її, і запросила її приїхати в Київ та обговорити українську тему в будівлі телеканалу "Інтер".

Пост в Twitter, де наводиться відповідь Ірини, зібрав понад 220 ретвітів і більше 80 лайків.

"Це просто п***ець якийсь. Їм дійсно сци в очі — божа роса. По повній", "Іра - молодчина", "Самі собі знімають сюжети, що з Донбасу всі їдуть тільки в Москву, тому що Україна ось-ось розвалиться, а потім самі в це вірять", "Руб за сто, що вони просто не зрозуміли, хто це. Думали, якась "ополченка", що постраждала від "карателів", "Москальськi у***ки з коллективним синдромом Дауна", — коментують інцидент користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", жительку міста Ясинувата Ірину Довгань бойовики батальйону "Схід" взяли в полон за те, що вона збирала допомогу для українських бійців. Сепаратисти били її та знущалися над нею, змушували її стрибати і кричати "зiгхайль", прив'язували її до стовпа, повісивши на неї табличку з написом "вона вбиває наших дітей". Ірина зізнавалася, що після таких тортур не відчувала себе людиною, вона просто повзала по підлозі та просила вбити її.