RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Порошенко розбурхав путінців збитками від війни з РФ

Президент України Петро Порошенко розбурхав прихильників режиму глави РФ Володимира Путіна своєю заявою про те, що санкції Росії щодо української продукції вилилися для України у втрати мінімум $15 млрд.

Свої емоції з цього приводу росіяни висловлюють у коментарях до новини, опублікованої інформаційною агенцією "РИА Новости".

"Вони скачуть і крадуть, знову скачуть і грабують.... а потім Росія винна", "Це те, за що боролося кілька поколінь сіоністів і бандерівців, які приєдналися до них", "Що, Петя, "допер"? Доступ на російський ринок для дружньої України, який ви мали до перевороту, це тобі, Пєтю, не можливість поставок вашої продукції на ринок ЄС за квотами, до визначення розміру та кількості яких вас і близько не підпустять. Насолоджуйся, Пєтя, вільним ринком Європи", - пишуть коментатори.

Як повідомила в інтерв'ю "Апострофу" заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Наталія Микольська, втрати України від російських торговельних обмежень за підсумками 2016 року становитимуть близько $1 млрд.